Er is momenteel ernstige hinder door stakingen bij bpost in Wallonië en Brussel.  Deze stakingen hebben een impact op de distributiecentra doorheen het land, waardoor jouw pakje langer onderweg zal zijn.

Ontdek hier de populairste nieuwe rums die in 2023 verschenen

Ontdek hier de populairste nieuwe rums die in 2023 verschenen

2023 zit er op, dus is het lijstjestijd!  In deze blog blikken we even terug op de nieuwe rums die in 2023 verschenen en het allerpopulairst bleken te zijn bij jullie.  Heb jij een must-have gemist het afgelopen jaar?

 

Plantation

Natuurlijk is Plantation ook in deze lijst weer enorm vertegenwoordigd.  Niet enkel duiken er jaarlijks tal van nieuwe releases op, het is ook gewoon het grootste (en beste) rummerk in ons aanbod!  In 2023 waren er heel wat nieuwe releases die allemaal in de smaak bleken te vallen.  Het moge duidelijk zijn dat Plantation met stip één van de populairste premium rummerken van het moment is.

 

Daily Dram

Binnen de onafhankelijke Daily Dram bottelingen van The Nectar verschenen in 2023 een aantal pareltjes die ook door rumliefhebbers zeer smakelijk onthaald werden. 

 

24 Days of Rum 2023 - Blue Edition

 De 24 Days of Rum tasting kit was ook in 2023 weer een schot in de roos.  Heel wat rumliefhebbers werden in aanloop naar of tijdens Kerstmis verrast met deze unieke degustatiekit met daarin 24 samples van allerhande rums.  De set wordt bovendien vergezeld van twee glaasjes, een boekje met informatie én een gratis website met alle informatie over elke sample.

 

Andere verrassingen in 2023

Naast bovenstaand rumgeweld sprongen nog een aantal andere rums in het oog het afgelopen jaar, waaronder eentje van Watt Whisky en een nieuwe Diplomatico Vintage.




Maarten Cuypers
Maarten Cuypers

Marketing • IT • Klantenservice

Ik ken Broekmans al van toen ik in 2006 afstudeerde en dankzij Jan heb ik de passie voor sterke dranken leren kennen.  Ik zet mij dageljks in voor de webshop, de klantendienst en alle IT die daar bij komt kijken.  In mijn vrije tijd kan ik naast whisky ook heel erg genieten van rum, maar net zo goed ook van een gin-tonic of een eenvoudige bellini.  Om het met de woorden van Martien Meiland te zeggen: als er geen alcohol in zit, mij niet bellen!

Vorige Volgende