Er is momenteel ernstige hinder door stakingen bij bpost in Wallonië en Brussel.  Deze stakingen hebben een impact op de distributiecentra doorheen het land, waardoor jouw pakje langer onderweg zal zijn.

Deze whisky nieuwkomers uit 2023 gingen het allerhardst

Deze whisky nieuwkomers uit 2023 gingen het allerhardst

Nu 2023 volledig achter ons ligt hebben we de unieke kans om terug te blikken en te kijken welke nieuwe spirits die in 2023 opdoken in ons assortiment het allerpopulairst waren bij jullie.  Heb jij een van deze must-have nieuwkomers in 2023 gemist?  Dan kan je ze op dit moment nog altijd bestellen!

 

Teeling

Binnen de groep Teeling deed niet enkel de Teeling Small Batch X Duvel, maar ook de Teeling Single Grain 15 jaar oud het geweldig goed!

 

GlenGlassaugh

GlenGlassaugh kwam in 2023 met een vernieuwd gamma, en dat viel duidelijk in de smaak bij de liefhebbers van Schotse Whisky.  Zowel de GlenGlassaugh 12 jaar oud, de GlenGlassaugh Portsoy alsook de GlenGlassugh Sandend deden het van bij de start meteen enorm goed.  Ongetwijfeld zal ook de prachtig vormgegeven fles daar voor wat tussen zitten.

 

Lagg Distillery

Lagg Distillery bracht in 2023 enkele nieuwe referenties uit, straight from Isle Of Arran.  Verzamelaars legden eerder al hun hand op de drie Lagg Inaugural Release batches, maar dit jaar konden ze hun collectie ook vervolledigen met de nieuwe Lagg Kilmory en de Lagg Corriecravie .

 

Arran

Ook bij Arran zelf zaten ze niet stil.  Liefhebbers en verzamelaars zagen dit jaar hun Arrancollectie uitgebreid met onder meer een Arran 17 jaar oud en een Arran Signature #1 Renegade release .  Maar ook de Arran Small Batch 2023 viel erg in de smaak.

 

Kilchoman

Tot slot had ook het Schotse Kilchoman het afgelopen jaar enkele mooie verrassingen in petto voor ons.  De Kilchoman Loch Gorm 2023 en de Kilchoman Fino Sherry Matured deden het daarbij bijzonder goed!

 

 


Maarten Cuypers
Maarten Cuypers

Marketing • IT • Klantenservice

Ik ken Broekmans al van toen ik in 2006 afstudeerde en dankzij Jan heb ik de passie voor sterke dranken leren kennen.  Ik zet mij dageljks in voor de webshop, de klantendienst en alle IT die daar bij komt kijken.  In mijn vrije tijd kan ik naast whisky ook heel erg genieten van rum, maar net zo goed ook van een gin-tonic of een eenvoudige bellini.  Om het met de woorden van Martien Meiland te zeggen: als er geen alcohol in zit, mij niet bellen!

Vorige Volgende