Er is momenteel ernstige hinder door stakingen bij bpost in Wallonië en Brussel.  Deze stakingen hebben een impact op de distributiecentra doorheen het land, waardoor jouw pakje langer onderweg zal zijn.

Meer dan 100 roze gekleurde Valentijnideetjes om haar mee te verrassen

Meer dan 100 roze gekleurde Valentijnideetjes om haar mee te verrassen

Ben je op een missie om de perfecte drank te vinden voor je partner, ouders, zus of vrienden deze Valentijn? Of ben je nog op zoek naar de perfecte spirits voor dat Valentijnsfeestje dat je aan het plannen bent? Wij gidsen je door onze uitgebreide Valentijnscollectie!

Het is geen rocket science – de verpakking is een big deal als het aankomt op cadeau’s, zéker op themadagen zoals Valentijn. Daarom hebben we voor jou de mooiste en roodste flessen geselecteerd.

Ontdek hier onze volledige selectie voor Valentijn >

 

 

Natuurlijk hebben veel mensen een specifieke voorkeur als het op drank aankomt. Traditioneel gezien houden vrouwen van fruitige tonen, terwijl mannen eerder neigen naar krachtigere smaken. Ken jij de favoriete drank van jouw Valentijn? Dan maken wij het je nog gemakkelijker met onze speciale selectie gin, vodka & vermouth.

 

Leuke roze gins om haar te schenken met Valentijn

Gin is verkrijgbaar in een scala aan smaken, van bloemig en fruitig tot kruidig. Kies een variant die perfect aansluit bij de smaakvoorkeuren van jouw Valentijn!

Tal van gins wachten op je >

 

 

Roodgetinte vodka's, perfect voor Valentijn

Net als gin, biedt vodka een breed scala aan smaken. Daarnaast geeft vodka je de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende mixers en smaken. Zo creëer je unieke cocktails die perfect passen bij de meest romantische dag van het jaar.

Ontdek onze Valentijnvodka's >

 

 

Verras haar met bloemen... in een vermouth

Vermouth voegt een speels tintje toe aan de dag van de liefde. De veelzijdigheid maakt het ideaal voor het creëren van unieke cocktails.

Kom verrassend uit de hoek met een vermouth

 

 

Een topgeschenk met Valentijn

De volgende giftpacks zijn altijd enorm populair, en zeker met Valentijn!

 

En wie deze zomer de "talk of the town" wil zijn, kan zijn of haar zomercocktails nu al voorbereiden dankzij het ultieme cocktailhandboek, de Difford's Guide to Cocktails.

 

 

Nog niet gevonden wat je zocht?

Hier vind je 5 leuke ideeën om hem te verrassen voor Valentijn , en ook om haar te verrassen schreven we eerder al een artikel op onze webshop.

 

 


Michaela Peneva
Michaela Peneva

Marketing • Blogger

Als creatieve duizendpoot in de marketingwereld, breng ik die fantasierijke flair ook over naar mijn drankkeuzes. Of het nu tijdens een avondje uit, zonnige vakantie of gezellige bijeenkomst met vriendinnen is, ik ben altijd in mijn element met een verfrissende cocktail in de hand. Cocktails hebben mijn hart gestolen vanwege de eindeloze mogelijkheden om te experimenteren en te ontdekken. Mijn favoriete cocktail van het moment is de “Lazy Red Cheeks”! Een heerlijke cocktail met wodka als basis. Ik hou van wodka omdat het perfect mengt met non-alcoholische dranken. Mijn favoriete spirit? Rum!

Vorige Volgende