Hemelvaartsweekend: er worden op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei uitzonderlijk geen pakketten verzonden.

5 leuke ideeën om haar te verrassen met Valentijn in 2023

5 leuke ideeën om haar te verrassen met Valentijn in 2023

Wij geven je met plezier 5 onweerstaanbare tips om je favoriete vrouwtje te verrassen op 14 februari!

 

FOREST DRY GIN VALENTINE 45° 50CL

Bij alle Forest Dry Gins zal de smaak van jeneverbessen markant aanwezig zijn, maar elk seizoen zal ook zijn eigen ginsmaak hebben door het gebruik van seizoensgebonden botanicals. Geen enkele van de Forest Dry Gins wordt gezoet. Dat de Forest Dry Gin zo’n zachte en ronde smaak heeft, is te danken aan de expertise van meesterdistilleerder Patrick de Keersmaecker, het gebruik van laag- rendementsdistilleertoestellen en het exclusief gebruik van lokaal geproduceerde, ecologische ingrediënten.

De 15 lustopwekkende kruiden, vlierbloesems & bosaardbeien voor Forest Dry Valentine Gin worden 100% biologisch gekweekt en geoogst op onze eigen boerderij. Ze worden eerst gemacereerd en vervolgens gedistilleerd - waarbij de kruiden in twee lagen worden geschikt bovenin de distilleerketel, om buitengewoon intense aroma’s te verkrijgen.

Wanneer ze de gin met een milde graanalcohol tot de gewenste proof hebben gebracht, laten ze hem een aantal weken rusten om een perfecte harmonie te bereiken tussen de bijzondere aroma’s en smaken.  De geïnspireerde combinatie van vers geplukte vlierbloesems en bosaardbeien geeft een subtiel parfum met florale boventonen die doen denken aan de Dry Gin Spring en Summer en een naderende nieuwe romance.  Mix met Erasmus Bond Classic Tonic, en voeg ijsblokjes en aardbeien of vlierbloesem toe.

Snel en makkelijk bestellen?  Dat kan hier!

   

GRAHAM'S BLEND N°12 ROOD 75CL 19°

Deze Blend Series is in het leven geroepen om porto op een innovatieve en frisse manier aan te bieden aan het grote publiek. Beide referenties zijn namelijk speciaal ontworpen om mee te mixen.  Zo kan u optimaal van de Blend N°5 genieten in combinatie met onze Erasmus Bond Tonic. Met deze Port & Tonic verovert u zonder twijfel alle harten!

De nieuwste Blend N°12 is een ruby port die slechts enkele maanden heeft gerijpt. Hierdoor bevat de porto nog zeer veel fruitige smaken, maar Graham’s is er zeker in geslaagd om de porto niet té zoet te maken.

U kan van deze referentie puur genieten of makkelijk combineren met een sparkling wine. Afwerken doet u met een verse aardbei en een sinaasappel zeste, het resultaat is uw nieuwste favoriete drankje!

Snel en makkelijk bestellen?  Dat kan hier!

   

FERDINANDS VERMOUTH ROSE 17° 50CL

De Ferdinand’s Saar Gin en verschillende referenties Vermouth maken sinds jaar en dag deel uit van ons gamma. De kwaliteitsvolle producten uit Duitsland zijn afkomstig uit de Saar regio waarbij de Riesling druiven centraal staan. Hun permanente gamma wordt nu uitgebreid met de Ferdinand’s Rosé Vermouth (17%).

Deze nieuwste Vermouth is de perfecte balans tussen bloemige en bittere smaken. Enkele belangrijke én lokale botanicals zijn: zelfgekweekte rabarber, Riesling druiven, vlierbloesem, veenbessen, bittere sinaasappels en perziken. U kan een perfecte Negroni cocktail maken of de Vermouth combineren met onze Erasmus Bond Classic Tonic.

Snel en makkelijk bestellen?  Dat kan hier!

   

GIN DEL PROFESSORE MADAME 42,9°

Gin Madame belichaamt de Italiaanse kruidentraditie. Een mengsel van kruiden en specerijen zoals jeneverbes, citroen, sinaasappel, boerenwormkruid, witte kurkuma, kaneel en cassia zorgt voor een ongewoon en verrassend fris en intens product.   Gin Madame's aroma's zijn intens bloemig en kruidig, wat de krachtige jeneverbes tempert. Aangenaam warm en aromatisch van smaak, harsachtig en bloemige noten geven het een stijlvolle persoonlijkheid.

Snel en makkelijk bestellen?  Dat kan hier!

   

WHITLEY NEILL PINK GRAPEFRUIT 43°

De inspiratie voor deze gin vinden we in het zonovergoten Spanje en zijn sappige pompelmoezen. Tijdens een van de vele reizen van Johnny Neill is hij volledig verliefd geworden op het roze zomerse fruit en de kenmerkende smaak ervan. 

Niet alleen het vruchtvlees extract wordt gebruikt in de gin, ook de pompelmoes zeste is belangrijk om zijn smaak te verkrijgen. Zijn frisse smaken in combinatie met jeneverbessen, citroen zeste en zoethout vormen de perfecte basis.

Snel en makkelijk bestellen?  Dat kan hier!

 

 


Maarten Cuypers
Maarten Cuypers

Marketing • IT • Klantenservice

Ik ken Broekmans al van toen ik in 2006 afstudeerde en dankzij Jan heb ik de passie voor sterke dranken leren kennen.  Ik zet mij dageljks in voor de webshop, de klantendienst en alle IT die daar bij komt kijken.  In mijn vrije tijd kan ik naast whisky ook heel erg genieten van rum, maar net zo goed ook van een gin-tonic of een eenvoudige bellini.  Om het met de woorden van Martien Meiland te zeggen: als er geen alcohol in zit, mij niet bellen!

Volgende