Hemelvaartsweekend: er worden op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei uitzonderlijk geen pakketten verzonden.

5 leuke ideeën om hem te verrassen met Valentijn in 2023

5 leuke ideeën om hem te verrassen met Valentijn in 2023

Valentijn staat voor de deur.  Wij voorzien je daarom alvast met vijf onmisbare toppers voor hem waarmee je zeker en vast zal scoren !

 

PLANTATION BARBADOS XO 40° (PLANTATION BLEND)

Deze Plantation klassieker is een blend afkomstig uit de West Indies Rum Distillery gelegen te Barbados. Vervaardigd uit melasse, gedistilleerd in een Twin Column en Pot Still, en de rum heeft een ‘double ageing proces’ ondergaan. Eerst een tropische rijping tussen de 8 en 15 jaar in Bourbon vaten, daarna een continentale rijping tussen de 2 en 10 jaar in een mix van white oak, bourbon en Ferrand vaten.

Neus : bloemig en fruitig begin, ook subtiele geuren van vanille, cacao en melkchocolade.  Smaak : smaken van kaneel, gebak en chocolade.  Finish : zoete en zachte finish.

Snel en makkelijk bestellen?  Dat kan hier!

   

VERMOUTH DEL PROFESSORE ROSSO 18° 75CL

Del Professore is één van de enige vermouts die voor de volle 100% gemaakt worden op basis van Italiaanse witte en rode wijn, ook de extra ingrediënten zijn 100% binnenshuis geproduceerd. Het doel is de authentieke Italiaanse aperitief eer aan te doen. Het recept baseert zich op de traditie van Piemonte, inclusief gearomatiseerde wijn, pure rietsuiker en diverse kruiden zoals alpenmunt, amandel, gentiaan en kruidnagel. Een rijpingsperiode van minimum 6 maand op kleine eikenhouten vaten maakt het geheel compleet.

Del Professore Rosso komt met een warm en rustgevend parfum van balsem en munt de neus tegemoet, in evenwicht met de aroma's van bittere olien, sinaasappelschil en vanille. Vol en zacht mondgevoel met een licht, aangenaam balsamico karakter, ondersteund door wat rabarber en gentiaan; in evenwicht gebracht door zijn subtiele zoetheid en lichte tanninestructuur door de tijd die deze vermouth in een vat spendeerde.

Snel en makkelijk bestellen?  Dat kan hier!

   

KILCHOMAN MACHIR BAY 46° 

Deze vaandeldrager van Kilchoman, (de naam van het prachtige strand vlakbij de distilleerderij) heeft de gouden medaille weggekaapt op de IWSC 2015 (International Wine & Spirits Competition).

Snel en makkelijk bestellen?  Dat kan hier!

   

GIN DEL PROFESSORE MONSIEUR 43,7°

Gin Monsieur is een zorgvuldig geselecteerd mengsel van kruiden en specerijen, waaronder jeneverbes, lavendel, engelwortel, sinaasappel, roos en kamille.  Dit creëert een ongewoon product met levendige bloemige en balsamico-tonen.

Het geheime recept is ontstaan ​​uit eeuwenlange knowhow op het gebied van kruidenkunst, onderzoek naar een perfecte balans van ingrediënten en een vleugje creativiteit.  De karakteristieke amberkleurige tint wordt verkregen door de distillatie en infusie. Het is een ongewone, veelzijdige ambachtelijke productcombinatie van kracht en zachtheid, ideaal voor echte gin-liefhebbers.

Snel en makkelijk bestellen?  Dat kan hier!

   

GRAHAM'S 20Y TAWNY 75CL 

Aloude vaardigheden, vakmanschap en toewijding worden van generatie op generatie doorgegeven bij Graham's in de vorm van drie unieke kunsten - de kunst van het mengen, de kunst van kuiperij en de kunst van het rijpen – om een ​​buitengewone selectie van Tawny Ports te produceren.

De perfecte balans: Graham's 20 Year Old is de zoektocht van de Master Blender naar perfectie, het vastleggen van de perfecte balans tussen jonge en oude Portwijnen. Een geperfectioneerde portwijn, om degenen die op zoek zijn naar uitmuntendheid te plezieren.

Graham's 20 Year Old Tawny heeft een amber, goudbruine kleur.  Op de neus toont het een uitstekend boeket met een kenmerkende ‘nootachtige’ karakter en heerlijk rijp fruit met hints van sinaasappelschil, voortreffelijk verzacht door zorgvuldig ouder worden.  In de mond is hij rijk, zachtzoet en glad, perfect uitgebalanceerd, met een lange
en elegante afwerking.

Snel en makkelijk bestellen?  Dat kan hier!

 


Maarten Cuypers
Maarten Cuypers

Marketing • IT • Klantenservice

Ik ken Broekmans al van toen ik in 2006 afstudeerde en dankzij Jan heb ik de passie voor sterke dranken leren kennen.  Ik zet mij dageljks in voor de webshop, de klantendienst en alle IT die daar bij komt kijken.  In mijn vrije tijd kan ik naast whisky ook heel erg genieten van rum, maar net zo goed ook van een gin-tonic of een eenvoudige bellini.  Om het met de woorden van Martien Meiland te zeggen: als er geen alcohol in zit, mij niet bellen!

Vorige Volgende