Er is momenteel ernstige hinder door stakingen bij bpost in Wallonië en Brussel.  Deze stakingen hebben een impact op de distributiecentra doorheen het land, waardoor jouw pakje langer onderweg zal zijn.

Geschenkideeën voor gastvrouw/gastheer

Geschenkideeën voor gastvrouw/gastheer

Wanneer je bent uitgenodigd voor een feestelijk evenement bij iemand thuis, wil je natuurlijk je waardering tonen aan de gastheer of gastvrouw voor hun warme ontvangst. Een van de beste manieren om dit te doen, is door een doordacht alcoholisch geschenk mee te brengen. Wij geven je een aantal suggesties om je favoriete gastheer of gastvrouw een glimlach van oor tot oor te bezorgen.

 

Een fles van hun favoriete drank

Een klassieke keuze die altijd gewaardeerd wordt, is een fles van de favoriete drank van de gastheer of gastvrouw. Maak je geen zorgen als je het exacte merk niet kent; je maakt nooit een misstap door iets nieuws aan te bieden. Het is voldoende om het type drank te weten. Wij helpen je verder!

WHISKY: Ontdek onze whisky top 10 van 2023

RUM: Ontdek onze 10 populairste rums

GIN: Bekijk de 10 populairste gins van 2023

 

 

Een fles bubbels

Soms kennen we de (voorkeuren van de) gastheer of gastvrouw niet. Gelukkig zijn er dan genoeg andere opties. Op naar idee nummer twee!

Een fles bubbels… Niet alleen een smaakvol geschenk, maar het biedt ook de mogelijkheid om er samen van te genieten tijdens de feestelijke avond. Het is een keuze die bijna iedereen wel weet te waarderen. Dat maakt het een veilige en feestelijke optie is voor diverse smaakvoorkeuren.

Wij bieden een uitgebreide selectie van champagne, rosé en cava aan, verdeeld over diverse prijscategorieën. Een bijkomend voordeel is dat veel van deze verfijnde dranken vaak worden aangeboden met bijpassende luxe geschenkverpakkingen.

 

 

Een lokale ambachtelijke spirit

Als je op zoek bent naar iets unieks en lokaal, kun je overwegen om een fles ambachtelijke spirit uit je regio te geven. Dit is een geweldige manier om je gastheer en gastvrouw te laten kennismaken met iets nieuws en lokale ambacht te ondersteunen.

Ontdek meer dan 150 Belgische spirits

 

Een geschenkbox

Ben je ook zo’n held die last-minute op zoek gaat naar dat perfecte eindejaarscadeau? Geen zorgen, we’ve got your back! Onze geschenkboxen zijn niet alleen smaakvol, maar ze zien er ook nog eens fantastisch uit. Snel, gemakkelijk en gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

 

Leuke extraatjes

 


Wil je graag een volledig overzicht?  Bekijk hier meer dan 200 cadeautips! 


Michaela Peneva
Michaela Peneva

Marketing • Blogger

Als creatieve duizendpoot in de marketingwereld, breng ik die fantasierijke flair ook over naar mijn drankkeuzes. Of het nu tijdens een avondje uit, zonnige vakantie of gezellige bijeenkomst met vriendinnen is, ik ben altijd in mijn element met een verfrissende cocktail in de hand. Cocktails hebben mijn hart gestolen vanwege de eindeloze mogelijkheden om te experimenteren en te ontdekken. Mijn favoriete cocktail van het moment is de “Lazy Red Cheeks”! Een heerlijke cocktail met wodka als basis. Ik hou van wodka omdat het perfect mengt met non-alcoholische dranken. Mijn favoriete spirit? Rum!

Vorige Volgende