Er is momenteel ernstige hinder door stakingen bij bpost in Wallonië en Brussel.  Deze stakingen hebben een impact op de distributiecentra doorheen het land, waardoor jouw pakje langer onderweg zal zijn.

Cocktailtip: The Baltimore Delight met Black Cherry Bitters

Cocktailtip: The Baltimore Delight met Black Cherry Bitters

Meester de kunst van cocktails met The Bitter Truth Black Cherry Bitters.  Cocktails zijn een must, zowel tijdens de zomer als in de eindejaarsperiode. Ze zijn heerlijk, zorgen voor gezelligheid en zijn ook verrassend eenvoudig te maken. Maar voor degenen die een stap verder willen gaan en een ware meester in het creëren van cocktails willen worden, zijn de juiste ingrediënten essentieel. Benieuwd welke deze ingrediënten zijn? Lees dan zeker verder!

 

Het geheim achter een perfecte Cocktail

Elke meester-bartender weet dat een cocktail niet compleet is zonder de juiste bitters. Bitters zijn geconcentreerde, aromatische vloeistoffen die worden gebruikt om smaak en diepte aan cocktails toe te voegen. Ze worden vaak in kleine hoeveelheden gebruikt en fungeren als de 'kruiden' van de cocktailwereld. Ze voegen diepte, balans en karakter toe aan drankjes en zijn een onmisbare schakel in de kunst van het cocktailmaken. Het selecteren van de juiste bitters voor een specifieke cocktail is een vaardigheid op zich en kan het verschil maken tussen een goede cocktail en een geweldige cocktail. Een grote aanrader? The Bitter Truth Black Cherry Bitters. En we vertellen je waarom…

 

Een Hommage aan het Verleden 

In de wereld van cocktails is traditie van onschatbare waarde. The Bitter Truth Black Cherry Bitters is geïnspireerd door het smaakprofiel van een beroemd maar lang verdwenen bitters-merk uit Baltimore, Maryland. Het is een eerbetoon aan degenen die voor ons kwamen en een belangrijke rol speelden in de eerste gouden eeuw van de cocktail. Deze bitters dragen het erfgoed en de smaak van dat tijdperk met zich mee.

 

Een Evenwichtig Palet van Aromatische Ingrediënten

Deze bitters bevatten niet alleen kersen, maar ook subtiel gebalanceerde tonen van zoethout, gentiaan en andere aromatische ingrediënten. Dit zorgt voor een harmonieus smaakprofiel dat een cocktail naar een hoger niveau tilt. Het is de kunst van het mengen van deze ingrediënten die het verschil maakt.

  

De Veelzijdigheid van The Bitter Truth Black Cherry Bitters

The Bitter Truth Black Cherry Bitters zijn buitengewoon veelzijdig. Ze lenen zich niet alleen voor klassiekers zoals de Manhattan, maar ook voor hedendaagse creaties. Met deze bitters kun je de smaak van elke cocktail naar nieuwe hoogten tillen.

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek onverwachte smaakcombinaties die je gasten aangenaam zullen verrassen!

 

The Baltimore Delight cocktailrecept

Tijd om de handen uit de mouwen te steken!  In dit cocktailrecept voor The Baltimore Delight gebruik je naast Black Cherry Bitters ook nog een Rye Whiskey of een Bourbon Whiskey, en een zoete rode Vermouth.

 

 


Michaela Peneva
Michaela Peneva

Marketing • Blogger

Als creatieve duizendpoot in de marketingwereld, breng ik die fantasierijke flair ook over naar mijn drankkeuzes. Of het nu tijdens een avondje uit, zonnige vakantie of gezellige bijeenkomst met vriendinnen is, ik ben altijd in mijn element met een verfrissende cocktail in de hand. Cocktails hebben mijn hart gestolen vanwege de eindeloze mogelijkheden om te experimenteren en te ontdekken. Mijn favoriete cocktail van het moment is de “Lazy Red Cheeks”! Een heerlijke cocktail met wodka als basis. Ik hou van wodka omdat het perfect mengt met non-alcoholische dranken. Mijn favoriete spirit? Rum!

Vorige Volgende