Er is momenteel ernstige hinder door stakingen bij bpost in Wallonië en Brussel.  Deze stakingen hebben een impact op de distributiecentra doorheen het land, waardoor jouw pakje langer onderweg zal zijn.

Het perfecte geschenk voor elke gelegenheid

Het perfecte geschenk voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een mooi cadeau voor onder de kerstboom, een nieuwjaarsgeschenk of een verjaardagscadeau: een flesje drank staat bij heel wat mensen hoog op de wishlist. Maar hoe pak je zoiets nu mooi in?

 

Giftpacks

Een eerste logische keuze is natuurlijk een giftpack of cadeauset.  Dit zijn feestelijke verpakkingen die door de producent zelf al zijn samengesteld. Vaak is het een combinatie van een topreferentie binnen het gamma, gecombineerd met een leuk extraatje als een glas of een accessoire. Bovendien zit het verpakt in een unieke giftbox. Alles in één dus!

Ontdek meer dan 100 geschenkverpakkingen >

 

Losse flessen

Heel wat liefhebbers zijn natuurlijk niet aan hun proefstuk toe en kennen de standaardreferenties uit de geschenkverpakkingen al lang. Voor hen wil je als cadeaugever een stapje verder gaan. Maar hoe zorg je dat je jouw fles toch een beetje feestelijk af kan geven aan de gelukkige? Dat laten we je graag zien aan de hand van een aantal voorbeelden.

 

Zakjes in linnen, katoen of jute - Simpel maar doeltreffend!

Als eerste zijn er onze basic, onbedrukte zakjes in linnen of jute. Jute geeft meteen een wat ruwere, ambachtelijkere uitstraling die heel erg mooi past bij wijnflessen. De katoenen en linnen zakjes voelen wat zachter van structuur aan.

Je vindt in onze webshop een aantal referenties terug in twee formaten. Bovendien hebben we speciaal voor Kerstmis ook gezorgd voor een leuk kerstmotiefje.

Als je kiest voor een fles zonder doos of koker, dan zijn de standaard flessenzakjes van 16x37cm over het algemeen prima geschikt. In deze zakjes passen de meeste flessen tot 75cl. Kies je voor een fles die komt in een doos of een koker, dan ga je best voor de grotere zak van 30x40cm.

Deze stoffen zakjes zijn ook achteraf herbruikbaar: je kan er je juwelen in bewaren, gebruiken als een spullen- of toiletzak, ...  Dat maakt deze zakjes een betere en duurzamere keuze dan de klassieke kartonnen geschenkzakjes die vaak moeilijk herbruikbaar zijn.

 

Fluweel - Net dat beetje extra voor je cadeau

Wil je graag een stapje verdergaan, dan zijn de fluwelen zakjes een uitstekende keuze. Qua afmetingen zijn ze identiek aan bovenstaande, maar dankzij het fluweel stof voelen ze enorm luxueus aan. Met een fles in een fluwelen zakje ga je volledig next-level!

Voor Kerstmis kan je bovendien ook nog kiezen voor de echte zak van de kerstman: fluweel, rood en met de arreslee van de Kerstman erop bestaat er geen twijfel meer over wie dit jaar het mooiste cadeau onder de kerstboom heeft gelegd!

Ook de fluwelen zakjes zijn achteraf nog prima herbruikbaar wat ze duurzamer maakt dan kartonnen zakjes.

 

Wat met grotere flessen?

Op dit moment bieden we geen zakjes aan voor flessen groter dan 75cl. In principe past een fles van 1 liter natuurlijk ook wel in een kleiner zakje, maar in dat geval zal de hals van de fles een stuk(je) boven het zakje uitsteken.

 


Maarten Cuypers
Maarten Cuypers

Marketing • IT • Klantenservice

Ik ken Broekmans al van toen ik in 2006 afstudeerde en dankzij Jan heb ik de passie voor sterke dranken leren kennen.  Ik zet mij dageljks in voor de webshop, de klantendienst en alle IT die daar bij komt kijken.  In mijn vrije tijd kan ik naast whisky ook heel erg genieten van rum, maar net zo goed ook van een gin-tonic of een eenvoudige bellini.  Om het met de woorden van Martien Meiland te zeggen: als er geen alcohol in zit, mij niet bellen!

Vorige Volgende