Er is momenteel ernstige hinder door stakingen bij bpost in Wallonië en Brussel.  Deze stakingen hebben een impact op de distributiecentra doorheen het land, waardoor jouw pakje langer onderweg zal zijn.

Proost op papa 2023: Ontdek welke sterke drank bij jouw type vader past

Proost op papa 2023: Ontdek welke sterke drank bij jouw type vader past

Vaderdag komt eraan en we weten allemaal dat het kopen van het perfecte cadeau voor vaders een uitdaging kan zijn. Maar soms hoeven we niet ver te zoeken naar het geluk dat ze verdienen. En nee, we hebben het niet over een zelfgebreide trui met een “beste papa” embleem op. Het is tijd om het klassieke cliché van ’s werelds beste vaders en hun voorliefde voor drank te omarmen. Are you ready?

 

Elke papa is uniek!

Het belangrijkste bij het kiezen van sterke drank voor Vaderdag is om rekening te houden met de persoonlijke smaak en voorkeuren van je vader.  Hoewel elke vader anders is, kunnen we niet ontkennen dat er bepaalde eigenschappen zijn die ze gemeen hebben en hen zo typisch ‘papa’ maken.  Hieronder zetten we de verschillende types vaders op een rijtje samen met de perfecte sterke drank die bij hen past.

 

 

De stijlvolle vader: whisky

''Ok.'' -  Hét antwoord op al je berichtjes, terwijl hij aan het genieten is van zijn dram.

Deze vader heeft een verfijnde smaak en waardeert de beste kwaliteit. Whisky is de onmisbare sidekick voor de stijlvolle vader. Met deze edele drank in de hand voelt de hij zich als James Bond, en geniet hij van de verfijnde smaken en complexe aroma’s die dit drankje te bieden heeft. Een favoriete fles whisky of een cadeaubox met een exclusieve single malt whisky kan zijn hart dan ook zonder twijfel veroveren.

Blader doorheen onze whiskytips voor vaderdag >

 

 

 

 

De grappenmaker: bier

*komt iemand twee keer op korte tijd tegen*  “Derde keer is ene betalen e!”

Voor deze vader draait het leven om plezier en lachen. Je zult hem altijd met een glas bier in de hand zien op een gezellig tuinfeest, omringd door vrienden en familie. Hij staat bekend om zijn humoristische instelling  en zijn vermogen om iedereen te doen lachen. Zijn dad jokes zijn legendarisch en maken van elke bijeenkomst een feestje.

In onze drankenshop in Zolder vind je het hele jaar door, maar in het bijzonder  rond de feestdagen als Vaderdag, Kerstmis en Eindejaar, de allermooiste geschenkmanden en bierkorven terug.  Neem zeker eens een kijkje op de website van onze winkel!

 

 

De alleswetende papa: degustatiebox

Bij een simpele wiskundevraag, word je door deze vader met plezier teruggestuurd naar de prehistorie van de wiskunde en ben je zo 10 uur kwijt.

In het rijk der vaders is er één die erbovenuit steekt – de alleswetende papa. Met zijn encyclopedische kennis en schijnbaar eindeloze wijsheid is hij de rots in de branding van het gezin. Deze vader houdt ervan om meer te leren over verschillende dranken en hun geschiedenis. Een cadeaubox met een selectie van verschillende soorten flessen zou zijn nieuwsgierigheid prikkelen. Hij kan genieten van deze bijzondere dranken en tegelijkertijd zijn kennis over dranken uitbreiden.

 

 

 

De trendy vader: gin, wodka, rum

“Mijn kinderen denken dat ik oud ben, maar ik ben gewoon vintage.” – Trendy vader

Voor de vader die geniet van het mixen van zijn eigen cocktails, is een fles gin een uitstekende keuze. Gin biedt een breed scala aan smaken, van klassiek tot gedurfd en kruidig. Een cadeaubox met premium sterke dranken zoals gin, wodka, rum of tequila, samen met een assortiment van bijpassende mixers, zou hem in staat stellen om zijn vaardigheden te tonen en zijn unieke cocktails te maken.

Ontdek onze vaderdagtips voor wie eens wat anders als whisky wil >

 

Rum

 

Gin

 

Overige

 

 

De Bourgondische vader:  wijn

Als je op vakantie gaat naar het buitenland met deze vader, dan spreekt hij die taal vrijwel vloeiend… althans, volgens hemzelf.”

Er is één type vader dat echt weet hoe hij van het leven moet genieten – de bourgondische vader.  Voor de bourgondische vader is wijn als een symfonie voor zijn zintuigen. Met zijn verfijnde smaakpapillen en liefde voor gastronomie, is hij altijd op zoek naar de perfecte combinatie van smaken.

Bekijk onze selectie rode wijnen, witte wijnen, rosé wijnen en fruitwijnen.

 

 

 

Voor elke papa goed: de cadeaubon

Zie je door de bomen het bos niet meer en kon deze blog geen helderheid scheppen?  Dan is er ook nog altijd de cadeaubon, die papa  helemaal zelf op onze webshop kan spenderen!

 

 

Nooit meer het foute kado: het verlanglijstje

Wil je op safe spelen en nooit meer het foute cadeau geven of krijgen?  Maak dan gebruik van het verlanglijstje, zet jouw favoriete flessen samen op een lijst en deel het met vrienden of familie!  Zo kunnen ze meteen zien waar jij naar uitkijkt, en afstrepen wat ze voor je hebben gekocht. 

Vaarwel foute cadeaus, hallo gevulde barkast!

 

 

Wij wensen alle papa’s alvast een fijne Vaderdag!


Michaela Peneva
Michaela Peneva

Marketing • Blogger

Als creatieve duizendpoot in de marketingwereld, breng ik die fantasierijke flair ook over naar mijn drankkeuzes. Of het nu tijdens een avondje uit, zonnige vakantie of gezellige bijeenkomst met vriendinnen is, ik ben altijd in mijn element met een verfrissende cocktail in de hand. Cocktails hebben mijn hart gestolen vanwege de eindeloze mogelijkheden om te experimenteren en te ontdekken. Mijn favoriete cocktail van het moment is de “Lazy Red Cheeks”! Een heerlijke cocktail met wodka als basis. Ik hou van wodka omdat het perfect mengt met non-alcoholische dranken. Mijn favoriete spirit? Rum!

Vorige Volgende