Er is momenteel ernstige hinder door stakingen bij bpost in Wallonië en Brussel.  Deze stakingen hebben een impact op de distributiecentra doorheen het land, waardoor jouw pakje langer onderweg zal zijn.

Proost op Moederdag 2023: de beste geschenken uit onze webshop

Proost op Moederdag 2023: de beste geschenken uit onze webshop

Moederdag komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het perfecte cadeau voor de belangrijkste vrouw in ons leven. Houdt jouw mama van een goed drankje? Dan is onze drankenshop een geweldige plek om een passend cadeau te vinden. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks of juist iets unieks, we hebben voor elk wat wils. Laat je inspireren door onze gift guide!

 

Sterke drank

Gin

Als jouw mama een gin-liefhebber is, dan is een fles van haar favoriete gin een perfecte cadeau. Je kunt er ook voor kiezen om een giftpack te kopen die verschillende soorten gin bevat (zie later in deze blog), of een gin-tonic kit met speciale tonics en kruiden. Je kan ook kiezen voor een unieke gin, die er gewoon kei leuk en vrouwelijk uitziet.

Vermouth

Als jouw moeder graag cocktails maakt, kan het geven van een fles vermouth van hoge kwaliteit haar helpen om haar favoriete drankjes thuis te maken. Als je niet zeker weet of jouw mamalief van vermouth houdt, kan je een geschenkset opstellen met verschillende soorten vermouth, zodat ze verschillende smaken kan uitproberen en ontdekken.

Graham’s Port

Door een fles Graham’s Port als cadeau te geven, kan je jouw mama laten kennismaken met een premium Port en haar verwennen met een luxe ervaring. Hiernaast kan het ook een mooi cadeau zijn om te bewaren en te koesteren, aangezien het met de tijd en de leeftijd in smaak verandert.

 

Cocktailboek

Om het cadeau nog specialer te maken, kan je overwegen om de sterke drank te combineren met een bijpassend cadeau, zoals een cocktailboek. En oh ja, vergeet het persoonlijk kaartje niet!

 

Giftpacks en Tasting boxen

Ben je niet goed in het samenstellen van jouw cadeau’s? Kies dan voor een giftpack. Een giftpack oogt niet alleen heel mooi, maar het creëert ook een gevoel van verwennerij en variatie, dat jouw mama zeker zal waarderen! Daarnaast is het al zorgvuldig verpakt en klaar om te geven!

Als je een interactief cadeautje wil voor Moederdag, raden wij je aan om te kiezen voor een tasting box. Een tasting box is een perfect cadeau voor moeders die houden van nieuwe ervaringen en het ontdekken van nieuwe smaken. Het is ook een uitstekende keuze als je moeder nog niet zo bekend is met sterke dranken en eerst verschillende smaken wil uitproberen voordat ze besluit welke ze lekker vindt. Bovendien kunnen jullie op deze manier samen genieten van een leuke activiteit op Moederdag!

 

Alcoholvrije drank: Routin Syrups

Als jouw mama van culinaire hoogstandjes en bijzondere smaken houdt, is een set van Routin siropen een leuk idee! Routin syrups zijn smaakvolle en veelzijdige siropen die kunnen worden gebruikt om de smaak van drankjes en desserts te verbeteren. Ze zijn de perfecte toevoeging aan koffie, thee, mocktails, smoothies en frisdrank. Populaire smaken zijn bijvoorbeeld amaretto, vanille, karamel, hazelnoot, munt en amandel. Je kunt ook een scheutje siroop toevoegen aan je taart, cupcakes, muffins, ijs, … Kies in dit geval bijvoorbeeld voor een van de volgende smaken: chocolade, aardbei, framboos, bosbes en kaneel.

 

Cadeaubon

Als je een cadeau koopt is het natuurlijk belangrijk dat je de persoonlijke voorkeur van jouw mama goed kent. Als je dat niet weet, kun je misschien hints oppikken uit gesprekken of eens piepen welke flessen er in de kast staan. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kun je overwegen om een cadeaubon te geven zodat ze zelf haar favoriete drank kan kiezen.

Een cadeaubon voor onze webshop bestel je heel eenvoudig hier: https://www.broekmans.be/nl/cadeaubon   .  Goed om te weten: deze cadeaubon kan je NIET in onze winkels gebruiken, maar enkel online op broekmans.be omruilen.   Een cadeaubon om in onze winkel uit te geven kan je enkel in onze winkel in Zolder verkrijgen.

 

Zo, hopelijk hebben onze suggesties je geholpen bij het vinden van het perfecte Moederdagcadeau. Spoiler alert: jouw tijd en aandacht zullen elk ander cadeau overtreffen.
Fijne Moederdag!


Michaela Peneva
Michaela Peneva

Marketing • Blogger

Als creatieve duizendpoot in de marketingwereld, breng ik die fantasierijke flair ook over naar mijn drankkeuzes. Of het nu tijdens een avondje uit, zonnige vakantie of gezellige bijeenkomst met vriendinnen is, ik ben altijd in mijn element met een verfrissende cocktail in de hand. Cocktails hebben mijn hart gestolen vanwege de eindeloze mogelijkheden om te experimenteren en te ontdekken. Mijn favoriete cocktail van het moment is de “Lazy Red Cheeks”! Een heerlijke cocktail met wodka als basis. Ik hou van wodka omdat het perfect mengt met non-alcoholische dranken. Mijn favoriete spirit? Rum!

Vorige Volgende